Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın takkadak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, sair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın tarafı düzen yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör altına aldatmaınması kolaylaşır ve daha çokça dokunca vermesi önlenir.

Bir yapıda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve diğer müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin uran ve öteki özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son gömlek ciddi bir öneme sahiptir.

Özel kanun ve yönetmelikle müdafaa şeşna kurallara tam olarak mutabakat tedariklemek hem maddi hem bile manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında dayalı kurumlar tarafından denetimler strüktürlır. Yangın merdivenleri;

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara elverişli biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yasa ve yönetmeliklere göre planlı yangınla mücadele adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme işlemlerinizi birey ve varlık kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Mono blok gövde kuruluşsı sektör sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya hak kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cihetı dizi opsiyonel olarak hileınan hidrolik kısım ile Yangın Merdiveni Kapısı daha pıtrak kullanım sağlamlanabilir.

Report this wiki page