You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıcaya kapanmasını esenlamaktır.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Ancak kapıların ne tarafa mevsuk açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle yarar şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en dirimsel sorulardan biridir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz Yangın çıkış kapısı istanbul olunmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah kızılıyoruz.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili tavır önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yürütmek; dayanıklı, bediiyat baplara en akla yatkın fiyatlarla malik geçmek dâhilin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden yargılama marifet alabilirsiniz.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye olgunlaşmak, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en şık fiyat politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page